|
ZGRYZ Nowoczesna protetyka stomatologiczna
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
miczman Site Admin

|
Wysłany: Sob Kwi 11, 2020 5:37 pm Temat postu: Forum odchudza sie... |
|
|
Forum od dawna nie spełnia swojej roli ...jak wiekszosc for w dobie portali społecznosciowych.
Zostawiam najważniejsz działy by każdy mógł umieszczć swoje ogłosznia, reszta do kosza bez sentymentu.
Moze niebawem coś nowego w tym miejscu się pojawi.
pozdrówka dla wszystkich! _________________ www.zgryz.com - forum techników, kontakt w sprawie reklamy oraz administracji: zgryz@zgryz.com
ZGRYZ jest już na Facebook. Też.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kilden
|
Wysłany: Wto Maj 05, 2020 12:30 am Temat postu: |
|
|
.. a co się pojawi ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
piotrasz
|
Wysłany: Wto Maj 05, 2020 4:49 pm Temat postu: Re: Forum odchudza sie... |
|
|
miczman napisał: | bez sentymentu |
U mnie jednak mały sentyment do tego forum pozostał, bo jakoś do Facebooka i mu podobnych, mam baaardzo daleko...
Ps. W końcu to ponad 15 lat  _________________ Jeśli myślicie, że którakolwiek z organizacji zrzeszających techników dentystycznych w Polsce działa w Waszym interesie - to... nikt nie zabrania Wam myśleć. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jajarek

|
Wysłany: Czw Maj 07, 2020 5:24 pm Temat postu: Re: Forum odchudza sie... |
|
|
piotrasz napisał: | miczman napisał: | bez sentymentu |
U mnie jednak mały sentyment do tego forum pozostał, bo jakoś do Facebooka i mu podobnych, mam baaardzo daleko...
Ps. W końcu to ponad 15 lat  |
Wybacz Piotrasz że kopiuję ,wiem - prawa autorskie ale chciałem napisać dokładnie to co Ty.  _________________ Człowiek z czasem nie mądrzeje, tylko staje się ostrożniejszy.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
piotrasz
|
Wysłany: Pią Maj 08, 2020 5:37 pm Temat postu: |
|
|
kilden napisał: | .. a co się pojawi ? |
Widzisz super gość miczu! I Kilden się pojawił i Jajarek (Zębatka, Krocodyl, że o innych nie wspomnę, też tu czasem zaglądają) a mi stuknie 1,5K postów. Może więc dla takich Zgryziarzy jak my, warto utrzymać te forum, nawet w tak okrojonej formie? Skoro analogi wracają do łask, może i fora odżyją w jakiejś nowej odsłonie?
ps. ach ten "super gość" autokorektor... niech już jednak tak zostanie _________________ Jeśli myślicie, że którakolwiek z organizacji zrzeszających techników dentystycznych w Polsce działa w Waszym interesie - to... nikt nie zabrania Wam myśleć. |
|
Powrót do góry |
|
 |
miczman Site Admin

|
Wysłany: Sob Maj 09, 2020 7:16 pm Temat postu: |
|
|
Piotrasz, jajarek, zebatka i wszyscy inni...
wiecie doskonale ze forum to ludzie piszacy posty a nie "super gośc " nasz ukochany admin , moderatorzy etc. nie ukrywam ze z mojej strony nie ma juz nic co 15 lat temu ( o ranny ..) bawiło mnie w nakrecaniu tego miejsca. dzisiaj mam wrazenie, ze wszystko zatraciło swoja wyrazistośc i ..sporo sensu. faktem jest, ze zdecydowana wiekszosc ludzi zaglada do fb niejako z rozpędu, fora wymagają wiecej klikania i chęci. moze to jest powód ich naturalnego zanikania.
na razie forum zostaje tak jak jest bo ja nie mam na niego pomysłu a miejsce , coż jest fajne ale zobaczymy czy moze cos innego tutaj dodac.
przyznam ze ejstsem zaksoczony zezagladacie tutaj. ja coraz mniej ..przyznaje ze wstydem.  _________________ www.zgryz.com - forum techników, kontakt w sprawie reklamy oraz administracji: zgryz@zgryz.com
ZGRYZ jest już na Facebook. Też.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kilden
|
Wysłany: Sob Maj 09, 2020 11:08 pm Temat postu: |
|
|
Zostawiam bez autocenzury i autokorekty Piotraszu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jajarek

|
Wysłany: Nie Maj 10, 2020 7:27 pm Temat postu: |
|
|
Piotrasz , skrobnij no jeszcze jednego posta i zrobimy wirtualną prywatkę z okazji okrągłej liczby...  _________________ Człowiek z czasem nie mądrzeje, tylko staje się ostrożniejszy.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|