|
Forum dyskusyjne ZGRYZ Serwis techników dentystycznych i protetyków
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tomkiel
|
Wysłany: Pon Kwi 25, 2016 9:51 pm Temat postu: gips nowy ląd |
|
|
Pracuje ktoś na gipsach z nowego lądu? Szybko wiążą, tylko zolty kolor za malo zywiuszczy |
|
Powrót do góry |
|
 |
closer

|
Wysłany: Czw Wrz 15, 2016 9:20 pm Temat postu: |
|
|
Szybko wiążą? Chyba przedszkolaki sznurówki za pierwszym razem..35 minut wiązanie żółtego 3 klasy i coś koło 30 min gips 4 klasy..nie wspomnę o zbąblowanych modelach, o których już pisałem w innym temacie. W sumie 30 kg gipsu 4 klasy do zwrotu i już nigdy więcej takiej tandety. Podkreślam , że to moje subiektywne zdanie poparte doświadczeniem. W porównaniu z Gildurem 3 klasy żółtego i Fuji rockiem lub Pico quadro rockiem 4 klasy to jak ..no w sumie to szkoda porównywać...brakuje skali. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Miłosz
|
Wysłany: Czw Wrz 15, 2016 10:50 pm Temat postu: |
|
|
ja mam próbki :] troche poodlewałem i problemów nie stwierdzam żadnych. tylko kolory wyblakłe troche |
|
Powrót do góry |
|
 |
closer

|
Wysłany: Pią Wrz 16, 2016 9:27 am Temat postu: |
|
|
gdy dostałem próbki też było wszystko ok natomiast po zamówieniu 2 worków gipsu 4 klasy w kolorze szampańskim zaczęły się schody. worki były z różnych partii produkcji. żółty gips 3 klasy wiązał długo jak już wspomniałem. cena była kusząca ot co. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Miłosz
|
Wysłany: Wto Wrz 20, 2016 11:05 am Temat postu: |
|
|
a to cfaniaki xD |
|
Powrót do góry |
|
 |
tomek.h33
|
Wysłany: Sro Mar 22, 2017 9:37 am Temat postu: Polskie Gipsy z Nowego Lądu |
|
|
Witam,
W Nowym Ladzie coś się zmieniło zauważam poprawiona jakość!!!
Moim zdaniem gipsu jakością nie odbiegają od gipsów konkurencyjnych ( Niemieckich) |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|