Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Kandydaci na moderatorów FORUM |
Odysek |
|
23% |
[ 6 ] |
Fasola |
|
7% |
[ 2 ] |
Cirrus |
|
3% |
[ 1 ] |
Artdentalphotography |
|
11% |
[ 3 ] |
Długa |
|
7% |
[ 2 ] |
Stanisław |
|
34% |
[ 9 ] |
Mmichal |
|
3% |
[ 1 ] |
Agnieszka |
|
7% |
[ 2 ] |
Punisher |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Wszystkich Głosów : 26 |
|
Autor |
Wiadomość |
Odysek

|
Wysłany: Sob Cze 28, 2008 8:09 am Temat postu: |
|
|
Moi Drodzy - pozwoliłam sobie podzielić (przy ścisłej współpracy ze Staszkiem ) temat "Szorstki schowek", wydzielająć z niego posty dotyczące prac Sergeja. Teraz można łatwiej znaleźć Sergeja w gąszczu innych galerii, a i Szorstki zachowa swoją galerię dla siebie.
Nie gniewacie się chyba?
Pozdrawiam! _________________ http://www.youtube.com/watch?v=nVPE6EOreFw - polecam...
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Venom
Dołączył: 21 Paź 2004 Posty: 1124 Skąd: from hell to the unknown
|
Wysłany: Sob Cze 28, 2008 1:36 pm Temat postu: |
|
|
pierwsze koty za płoty:-) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Odysek

|
Wysłany: Sob Cze 28, 2008 2:46 pm Temat postu: |
|
|
Venom napisał: | pierwsze koty za płoty:-) |
... czyli źle to podzieliłam? Wszelkie sugestie mile widziane!  _________________ http://www.youtube.com/watch?v=nVPE6EOreFw - polecam...
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ceram
|
Wysłany: Sob Cze 28, 2008 5:46 pm Temat postu: |
|
|
Odysek napisał: | Venom napisał: | pierwsze koty za płoty:-) |
... czyli źle to podzieliłam? Wszelkie sugestie mile widziane!  |
Wydaje mi się że zrobiłaś dobrze. Sergej ma swoją galerię a Szorstki porządek
Venom miał na myśli pewnie to że poczyniłaś pierwsze "moderatorskie" kroki .pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
Venom
|
Wysłany: Sob Cze 28, 2008 6:26 pm Temat postu: |
|
|
ceram napisał: | Odysek napisał: | Venom napisał: | pierwsze koty za płoty:-) |
... czyli źle to podzieliłam? Wszelkie sugestie mile widziane!  |
Wydaje mi się że zrobiłaś dobrze. Sergej ma swoją galerię a Szorstki porządek
Venom miał na myśli pewnie to że poczyniłaś pierwsze "moderatorskie" kroki .pozdrawiam |
dokałdnie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
stanislaw
|
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 2:15 am Temat postu: |
|
|
Witajcie.
Tak sobie czytając o "sufmiarce" Jaśko nie bądź zły usunąłem jedno pytanie.
Przypomniało mi się (kawał "dawny" jak świat):
Jaśko poił Ty konie ?Poił. A kto widział ? Drugi koń.
Miłej Niedzieli Staszek
P.S.Udało mi się Ha Ha,już nie mówiąc o ogromnej odwadze kliknięcia na "krzyżyk". _________________ "Co było nie wróci i szaty...... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Odysek

|
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 9:12 am Temat postu: |
|
|
[quote="Venom"] ceram napisał: | Odysek napisał: | Venom napisał: | pierwsze koty za płoty:-) |
dokałdnie  |
No to mi ulżyło. Bo "pierwsze koty za poty" mówi się, kiedy komuś coś nie wyjdzie za pierwszym razem, a że mam spory pęd do samodoskolanenia, chciałam od razu to poprawić...  _________________ http://www.youtube.com/watch?v=nVPE6EOreFw - polecam...
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Venom
|
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 11:44 am Temat postu: |
|
|
[quote="Odysek"] Venom napisał: | ceram napisał: | Odysek napisał: | Venom napisał: | pierwsze koty za płoty:-) |
dokałdnie  |
No to mi ulżyło. Bo "pierwsze koty za poty" mówi się, kiedy komuś coś nie wyjdzie za pierwszym razem, a że mam spory pęd do samodoskolanenia, chciałam od razu to poprawić...  |
no to kochana tak się chyba mówi u was na ziemiach odzyskanych.U nas poprostu wtedy gdyz robi się coś pierwszy raz  |
|
Powrót do góry |
|
 |
fasola

|
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 11:58 am Temat postu: |
|
|
Venom napisał: | U nas poprostu wtedy gdy zrobi się coś pierwszy raz  |
U nos tyż  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dluga

|
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 6:10 pm Temat postu: |
|
|
A to teraz tak będzie że jak coś "Ich troje" zmaluje na forum to będą tu się nam spowiadać Podoba mi się to  _________________ dużo nas, dużo nas... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Odysek

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Venom
|
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 8:33 am Temat postu: |
|
|
widze że nie doceniasz potęgi regionalizmów . Pamiętaj że np na Mazowszu wychodzi się na dwór a w Małopolsce ...na pole .Natomiast u nas jest glazura a na podkarpaciu ...flisy ( flizy) itditd |
|
Powrót do góry |
|
 |
Odysek

|
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 9:09 am Temat postu: |
|
|
Venom napisał: |
widze że nie doceniasz potęgi regionalizmów . Pamiętaj że np na Mazowszu wychodzi się na dwór a w Małopolsce ...na pole .Natomiast u nas jest glazura a na podkarpaciu ...flisy ( flizy) itditd |
Kochanieńki - związek frazeologiczny nie ma nic wspólnego z regionalizmem. Znaczenie tego pierwszego jest jedno na całym regionie językowym (wszak zaliczamy do nich również powiedzenia, przysłowia, czy idiomy), natomiast regionalizm to forma charakterystyczna dla danego regionu, ale nadal stanowiąca pewną normę językową. Regionalizm ma tylko inną formę, semantykę tą samą.
Proponuję zakończyć tę dyskusję, bo ja mogę o tym dyskutować w nieskończoność (z racji mojej działalności "po godzinach" ) ale nie wiem, czy reszta Forumowiczów będzie w stanie zdzierżyć te wywody... _________________ http://www.youtube.com/watch?v=nVPE6EOreFw - polecam...
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Venom
|
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 9:20 am Temat postu: |
|
|
Odysek napisał: | Venom napisał: |
Kochanieńki - związek frazeologiczny nie ma nic wspólnego z regionalizmem. Znaczenie tego pierwszego jest jedno na całym regionie językowym (wszak zaliczamy do nich również powiedzenia, przysłowia, czy idiomy), natomiast regionalizm to forma charakterystyczna dla danego regionu, ale nadal stanowiąca pewną normę językową. Regionalizm ma tylko inną formę, semantykę tą samą.
Proponuję zakończyć tę dyskusję, bo ja mogę o tym dyskutować w nieskończoność (z racji mojej działalności "po godzinach" ) ale nie wiem, czy reszta Forumowiczów będzie w stanie zdzierżyć te wywody... |
kochanieńka w takim razie miejsce w którym jak mieszkam wymyka się z zakresu juryzdykcji mądrych definicji cytowanych z mądrych książek bo u mnie znaczenie tego zwrotu jest właśnie takie jakie podałem .I chociażbyś podała tu bóg wie jakie żródla to nic tego nie jest w stanie zmienić .Być może wprowadza to jakiś chaos w usystematyzowany porządek świata ale tak właśnie jest . Przykro mi bardzo  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Odysek

|
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 9:34 am Temat postu: |
|
|
Venom napisał: | kochanieńka w takim razie miejsce w którym jak mieszkam wymyka się z zakresu juryzdykcji mądrych definicji cytowanych z mądrych książek bo u mnie znaczenie tego zwrotu jest właśnie takie jakie podałem .I chociażbyś podała tu bóg wie jakie żródla to nic tego nie jest w stanie zmienić .Być może wprowadza to jakiś chaos w usystematyzowany porządek świata ale tak właśnie jest . Przykro mi bardzo  |
Ależ kochanieńki - a mnie wcale nie jest przykro, że Twój region wymyka się spod mądrych definicji cytowanych z mądrych książek (te akurat cytowane były z głowy). Bo co mi do tego...
Pozdrawiam! _________________ http://www.youtube.com/watch?v=nVPE6EOreFw - polecam...
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO), informujemy, że Administratorem Państwa danych osobowych jest L.A.B. PRACOWNIA TECHNIKI DENTYSTYCZNEJ, Oboźna 7/39, 00-332 Warszawa. Przetwarzanie Państwa danych osobowych będzie się odbywać na podstawie art. 6 RODO w celach statystycznych, marketingowych i analizowaniu ruchu na stronie internetowej. Profilowanie używane jest w Google Analytics, Google AdWords. Dane będą przechowywane przez okres od 30 dni do 5 lat. Posiadacie Państwo prawo dostępu do swoich danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia. Strona wykorzystuje pliki cookies. Mogą Państwo zablokować tę opcję samodzielnie w ustawieniach przeglądarki.Akceptuję