Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Kandydaci na moderatorów FORUM |
Odysek |
|
23% |
[ 6 ] |
Fasola |
|
7% |
[ 2 ] |
Cirrus |
|
3% |
[ 1 ] |
Artdentalphotography |
|
11% |
[ 3 ] |
Długa |
|
7% |
[ 2 ] |
Stanisław |
|
34% |
[ 9 ] |
Mmichal |
|
3% |
[ 1 ] |
Agnieszka |
|
7% |
[ 2 ] |
Punisher |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Wszystkich Głosów : 26 |
|
Autor |
Wiadomość |
ceram
|
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 11:16 am Temat postu: |
|
|
Walne posiedzenie zakończone, przyszedł czas na lużną rozmowę z Retwórcami . Gratulacje i pozdrosy dla "Ich Troje".
@Długa...cieszę się, że Ty się cieszysz ...ja też się cieszę
@Kilden ...na rybach , owszem byłem , oj byłem. Zaliczony sum 98cm/8kg - przyłów przy szczupłym (na żywca) i sam szczupły 80cm/x kg
@Micz...a co z tym Kitkiem znowu???...jakiś tajemniczy się zrobiłeś
Pozdrawiam Wszystkich - .
Ostatnio zmieniony przez ceram dnia Nie Mar 25, 2012 5:28 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
stanislaw
|
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 11:17 am Temat postu: |
|
|
Witajcie.
Wielkie dzięki Odi za "wskazówki" i nawet nie musiałem "jechać do Moskwy".
Hi Hi teraz już wiem dlaczego poprzednio po prawej postów był taki krzyżyk.Ponieważ w komputerze nie dotykam niczego jak nie wiem,więc "sobie tam był i już".Wot tiechnika maładioży,a ja się dalej naumiewam
Miłego Dnia Staszek
P.S.Znaczit zmień działa. Hi Hi _________________ "Co było nie wróci i szaty......
Ostatnio zmieniony przez stanislaw dnia Sro Cze 25, 2008 4:21 am, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
 |
Odysek

|
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 11:20 am Temat postu: |
|
|
ceram napisał: | Walne posiedzenie zakończone, przyszedł czas na lużną rozmowę z Retwórcami . Gratulacje i pozdrosy dla "Ich Troje".  |
Patrząc na mój avatar, to mi chyba przyjdzie robić za Wiśniewskiego...
Stasiu - cała przyjemność po mojej stronie. Jakby co - wiesz, gdzie mnie znaleźć...  _________________ http://www.youtube.com/watch?v=nVPE6EOreFw - polecam...
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ceram
|
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 11:24 am Temat postu: |
|
|
Odysek napisał: | ceram napisał: | Walne posiedzenie zakończone, przyszedł czas na lużną rozmowę z Retwórcami . Gratulacje i pozdrosy dla "Ich Troje".  |
Patrząc na mój avatar, to mi chyba przyjdzie robić za Wiśniewskiego...
|
Na początku nie skumałem ...ale ta czerwień mnie olśniła...hihihihi...
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jajarek

|
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 3:36 pm Temat postu: |
|
|
Teraz wszyscy niesforni forumowicze...  _________________ Człowiek z czasem nie mądrzeje, tylko staje się ostrożniejszy.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
stanislaw
|
Wysłany: Sro Cze 25, 2008 4:41 am Temat postu: |
|
|
Witajcie Pani a Panowe.
Działać toto działa,nie mogę tylko nijak wykopać z listy użytkowników "podejrzanych".
Na Forum można zaprosić "curik" dawniejszych aktywnych użyszkodników .Może Admnin by do Nich na prv napisał ,coby "nazad" włączyli się w pisanie ?
Miłego Poranka Staszek _________________ "Co było nie wróci i szaty...... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dluga

|
Wysłany: Sro Cze 25, 2008 11:00 am Temat postu: |
|
|
Stasiu dzięki temu że się zazieleniłeś zapoznasz się z techniką!!! Pięknie! _________________ dużo nas, dużo nas... |
|
Powrót do góry |
|
 |
webs Site Admin

|
Wysłany: Sro Cze 25, 2008 11:03 am Temat postu: wykop |
|
|
Usunięcie użytkowników jest dostępne tylko dla administratora. Moderator nie może tego zrobić. _________________ Sieć jest moim środowiskiem naturalnym.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
gadatus

|
Wysłany: Sro Cze 25, 2008 4:18 pm Temat postu: |
|
|
Oj,coś mnie ominęło!!!
Serdecznie gratuluję wszystkim moderatorom,życzę cierpliwości i wytwałości.Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ciociamija

|
Wysłany: Sro Cze 25, 2008 5:04 pm Temat postu: |
|
|
moje gratulacje. Pozostaję w nadzieji, że ta miła zmiana okarze się równierz pomocną. |
|
Powrót do góry |
|
 |
cirrus
|
Wysłany: Czw Cze 26, 2008 10:43 pm Temat postu: |
|
|
webs napisał: | Usunięcie użytkowników jest dostępne tylko dla administratora. Moderator nie może tego zrobić. |
Micz bądźmy proszę konsekwentni, skoro już zgodziłeś się na eksperyment .
Jedni moderatorzy ze starego rozdania są zieloni inni nie, więc podejrzewam "wpadkę" a potem mętne tłumaczenie .
A ostateczna instancja przecież w końcu i tak w Twych rękach (lub raczej palcach - patrz wyżej )
Skoro w ankiecie "zainteresowani i obecni" wyrazili swą wolę to może spróbujmy- Stan, Odi & R2D2 jako jedyni akceptowani przez wszystkich moderatorzy.
Na początek będzie nudniej.. ale może z czasem?
Jak nie wyjdzie to poszukamy innej formuły, razem dla wspólnego przecież dobra- spokojnie i łagodnie (oby).
Zaufajmy sobie.
Jako grupa zawodowa (... heh sami wiemy jacy potrafimy być dla siebie nawzajem... ) zapewne potrzebujemy jakiejś wspólnej platformy... i przez przypadek (a może i nie ) ZGRZYT- >>oupss co za nazwa nomen omen<<- stał się jedyną funkcjonującą przez czas jakiś.
I pewnie dalej by rozkwitał gdyby podlegał powszechnie funkcjonującym w necie regułom .
Może dlatego odzywa się tu tylko 20 - 30 osób... bez pozostalych 1000 iluś tam zarejestrowanych nie chcących brać udziału w kłótniach i wymądrzaniach ?
Może Forum w nowej formie stanie się podstawą , zaczątkiem branżowej jedności? (bo dlaczego nie - nawet dzięki Dentico, Roko i Adminowi Miczmanowskiemu? .... acz forumowicze i tak zawsze będą wiedzieć swoje ;P )
Jakaś baza jest . Możemy spróbować , poczekać i zobaczyć co z tego będzie.
Oj... kleją mi się oczy... pisałem na granicy snu i jawy więc PROSZĘ SIE ZE MNIE NIE ŚMIAĆ.
...chyba " miałem sen"
Wszystkich ciepło pozdrawiam
c.
Ostatnio zmieniony przez cirrus dnia Pią Cze 27, 2008 6:22 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
kilden
|
Wysłany: Czw Cze 26, 2008 11:15 pm Temat postu: |
|
|
Cirus
Jeżeli naprawdę napisałeś to co myślisz i jest to uczciwe,to w porządku gość jesteś. |
|
Powrót do góry |
|
 |
babeczka
|
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 2:27 pm Temat postu: |
|
|
Cirrus napisał:
Cytat: | Może dlatego odzywa się tu tylko 20-30 osób...bez pozostalych 1000 iluś tam zarejestrowanych nie chcących brać udziału w kłótniach i wymądrzaniach? |
Cirrusie myślę, że tak właśnie jest. Technicy to raczej wrazliwe stworzenia
Moderatorom zycze powodzenia i gratuluje nominacji  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kilden
|
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 11:31 pm Temat postu: |
|
|
- nareszcie jakiś młody głos usłyszałem....
- bardzo mi się spodobał
pozdrawiam Cię- Babeczko
-cholera - na rybach jestem i w zasadzie nie powinienem zajmować się pisaniem na forum.
- to chyba pogorszenie stanu,- mojego zdrowia psychicznego.
pozdrawiam Wszystkich - lużny KILDEN |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dluga

|
Wysłany: Sob Cze 28, 2008 12:40 am Temat postu: |
|
|
kilden napisał: | - nareszcie jakiś młody głos usłyszałem....
- bardzo mi się spodobał
pozdrawiam Cię- Babeczko
-cholera - na rybach jestem i w zasadzie nie powinienem zajmować się pisaniem na forum.
- to chyba pogorszenie stanu,- mojego zdrowia psychicznego.
pozdrawiam Wszystkich - lużny KILDEN |
Ale za to nie czujemy pustki na forum Duuuuuuuuuużej ryby życzę! _________________ dużo nas, dużo nas... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO), informujemy, że Administratorem Państwa danych osobowych jest L.A.B. PRACOWNIA TECHNIKI DENTYSTYCZNEJ, Oboźna 7/39, 00-332 Warszawa. Przetwarzanie Państwa danych osobowych będzie się odbywać na podstawie art. 6 RODO w celach statystycznych, marketingowych i analizowaniu ruchu na stronie internetowej. Profilowanie używane jest w Google Analytics, Google AdWords. Dane będą przechowywane przez okres od 30 dni do 5 lat. Posiadacie Państwo prawo dostępu do swoich danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia. Strona wykorzystuje pliki cookies. Mogą Państwo zablokować tę opcję samodzielnie w ustawieniach przeglądarki.Akceptuję