|
Forum dyskusyjne ZGRYZ Serwis techników dentystycznych i protetyków
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ciociamija

|
Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 10:07 pm Temat postu: |
|
|
[/img] |
|
Powrót do góry |
|
 |
ciociamija

|
Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 10:12 pm Temat postu: |
|
|
to moje największe dzieło, właśnie skończyło 6 lat.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dluga

|
Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 11:03 pm Temat postu: |
|
|
No sama nie wiem co ładniejsze
Mega paznokcie u małej dzieci to się szybko uczą jednak  _________________ dużo nas, dużo nas... |
|
Powrót do góry |
|
 |
fasola

|
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 9:05 am Temat postu: |
|
|
Kurcze, fajny ząbek  |
|
Powrót do góry |
|
 |
gadatus

|
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 10:17 am Temat postu: |
|
|
Ciociu,no po prostu wpadam w kompleksy...Chociaż...No, może jednym dziełem mogłabym się pochwalić,choć jestem tylko współautorką - też wkrótce skończy sześć lat,ale pazury ma obgryzione do łokci. |
|
Powrót do góry |
|
 |
cirrus
|
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 8:39 pm Temat postu: |
|
|
CUDA .....choć to z różowymi paznokietkami przecudniejsze oczywiście  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Venom
Dołączył: 21 Paź 2004 Posty: 1124 Skąd: from hell to the unknown
|
Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 11:22 am Temat postu: |
|
|
gadatus napisał: | Ciociu,no po prostu wpadam w kompleksy...Chociaż...No, może jednym dziełem mogłabym się pochwalić,choć jestem tylko współautorką - też wkrótce skończy sześć lat,ale pazury ma obgryzione do łokci. |
uważasz że te ze zdjecia to naturalne?Przyklej swojej córce z blachy i też będzie mieć długie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ciociamija

|
Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 11:40 am Temat postu: |
|
|
[quote="Venom"] gadatus napisał: | Ciociu,no po prostu wpadam w kompleksy...Chociaż...No, może jednym dziełem mogłabym się pochwalić,choć jestem tylko współautorką - też wkrótce skończy sześć lat,ale pazury ma obgryzione do łokci. |
uważasz że te ze zdjecia to naturalne?Przyklej swojej córce z blachy i też będzie mieć długie [/quote
Nie z blachy tylko z plastiku, bezpieczniej, to prezent urodzinowy w zestawie z ozdobami, lakierami i całym kompletem kolorowych płytek paznokci. Cieszy dzieciaka około tygodania. |
|
Powrót do góry |
|
 |
gadatus

|
Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 11:47 am Temat postu: |
|
|
Venom napisał: | gadatus napisał: | Ciociu,no po prostu wpadam w kompleksy...Chociaż...No, może jednym dziełem mogłabym się pochwalić,choć jestem tylko współautorką - też wkrótce skończy sześć lat,ale pazury ma obgryzione do łokci. |
uważasz że te ze zdjecia to naturalne?Przyklej swojej córce z blachy i też będzie mieć długie  |
Jasne,że sztuczne,ale mam dokładnie taką samą"kozę" w domu i od razu kiedy zobaczyłam te pazury, nasunął mi się widok obskubanych paznokci mojej córy i jej pytanie:"Jesteś zła?'''Jasne,ze jestem,bo widzę jak przez to obgryzanie robią się coraz brzydsze,kiedyś będzie miała do mnie żal,że jjej nie przypilnowała.Było już smarowanie specyfikiem "gorzki paluszek",malowanie lakierem za karę,w nagrodę,przyklejanie ozdób...
Na szczęście teraz zdarza się jej to coraz rzadziej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
fasola

|
Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 5:09 pm Temat postu: |
|
|
Gadatusko, nie martw się. Jak byłam mała to pamiętam, że też obgryzałam. Samo przeszło, bo stwierdziłam, że nie chce mi się już obgryzać
Pozdros  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ceram
|
Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 7:52 pm Temat postu: |
|
|
fasola napisał: | Gadatusko, nie martw się. Jak byłam mała to pamiętam, że też obgryzałam. Samo przeszło, bo stwierdziłam, że nie chce mi się już obgryzać
Pozdros  |
Masz fajnie... ja jakoś jeszcze stwierdzić nie mogę choć obcinacz do paznokci posiadam/używam
@ciocia - ale wypieściłaś tą szósteczkę , ładna. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ciociamija

|
Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 9:33 pm Temat postu: |
|
|
ceram napisał: | fasola napisał: | Gadatusko, nie martw się. Jak byłam mała to pamiętam, że też obgryzałam. Samo przeszło, bo stwierdziłam, że nie chce mi się już obgryzać
Pozdros  |
Masz fajnie... ja jakoś jeszcze stwierdzić nie mogę choć obcinacz do paznokci posiadam/używam
@ciocia - ale wypieściłaś tą szósteczkę , ładna. |
Ceram sympatyczny lekarz to mu szóstkę wypieściłam a co tam, ale jeszczenie wrócił z urlpu i dopiero się okaże jak ją ładnie ściacha w ustach . Bywa
Co do obgryzania paznokci miałam większy problem, Delfina ssała kciuka, co jej się ze zgryzem zrobiło to tródno opisać ale po trzech i pół roku walki jakoś daliśmy radę. Zgryz jeszcze nie jest idealny ale jest bez porównania lepiej. Uważam to za wielki sukces, bo mam koleżankę, która jeszcze pod koniec podstawówki przez sen ssała kciuka- palec jest zawsze pod ręką a podczas snu wyłącza się kontrola. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ciociamija

|
Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 9:35 pm Temat postu: |
|
|
gadatus napisał: | Ciociu,no po prostu wpadam w kompleksy...Chociaż...No, może jednym dziełem mogłabym się pochwalić,choć jestem tylko współautorką - też wkrótce skończy sześć lat,ale pazury ma obgryzione do łokci. |
Jak urośnie zawsze można jej tipsy założyć ponoć je tródno obgryść  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ceram
|
Wysłany: Pon Kwi 07, 2008 10:17 am Temat postu: |
|
|
ciociamija napisał: |
Ceram sympatyczny lekarz to mu szóstkę wypieściłam a co tam, ale jeszczenie wrócił z urlpu i dopiero się okaże jak ją ładnie ściacha w ustach . Bywa |
Oj bywa,bywa .
Ale zawsze pozostanie Ci fotka ...przy kominku, z lampką koniaku zawsze można wrócić pamięcią
Pozdrawiam.
Najczęściej jest tak,że pacjent marudzi, że go coś kuje albo żarcie włazi, a on chce takie gładziutkie jak wcześniej- myśląc oczywiście o moście na kutych licowanym akrylem. Nie ma sensu czasami szaleć nad żująca . papa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dluga

|
Wysłany: Pon Kwi 07, 2008 4:15 pm Temat postu: |
|
|
Cytat: | Ale zawsze pozostanie Ci fotka ...przy kominku, z lampką koniaku zawsze można wrócić pamięcią
|
Rany Boskie! Marnotrastwo koniaku, kominka i pamięci Pochwalić się można ale żeby wspominać??  _________________ dużo nas, dużo nas... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|