|
Forum dyskusyjne ZGRYZ Serwis techników dentystycznych i protetyków
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ceramist

|
Wysłany: Wto Mar 26, 2013 4:06 pm Temat postu: Kongres Ceramists - Bez Granic / www.ceramists2013.pl |
|
|
Szanowni Koledzy,
Z ogromną radością mam zaszczyt zaprosić Was na kongres Ceramists, który odbędzie się w dniach 27-28 września 2013r. w Hotelu Andel's, Łódź.
Kongres skierowany jest do profesjonalistów - stomatologów i techników dentystycznych, którzy poszukują piękna, harmonii oraz inspiracji w codziennej pracy. W ciągu 2 dni wyjątkowi wykładowcy z całego świata podzielą się swoim doświadczeniem i mistrzowskimi umiejętnościami. Przeprowadzone przez nich warsztaty praktyczne będą stanowiły doskonałe uzupełnienie wiedzy teoretycznej. Umożliwią też bliższy kontakt z mistrzami poprzez zadawanie pytań, dyskusję oraz wymianę poglądów.
Celem niezależnego organizatora kongresu jest, by wydarzenie to, było impulsem dla każdego uczestnika do osiągnięcia wyjątkowych rezultatów swojej pracy, znalezienia własnej drogi w osiągnięciu sukcesu bez względu na materiał ceramiczny.
W jednym miejscu, w jednym czasie spotykają się genialni technicy z całego świata prezentując wiodących producentów ceramik dentystycznych, aby uczynić to spotkanie absolutnie wyjątkowym. Oficjalnym językiem jest j. angielski, symultanicznie tłumaczony na j. polski.
Chciałbym, żeby Kongres ten był dla Nas okazją do przełamania własnych barier i stał się początkiem nowego rozdziału w Naszej indywidualnej drodze Bez granic.
Nie może Cię zabraknąć.
Zapraszam.
Ryo Miwa
Informacje i rejestracja: http://ceramists2013.pl/index.php/pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
ceramist

|
Wysłany: Nie Cze 02, 2013 11:27 pm Temat postu: VIDEO PLIK PROMUJĄCY |
|
|
VIDEO PLIK KONGRESU CERAMISTS gotowy!! Zachęcam do obejdzenia.
https://vimeo.com/67471138 |
|
Powrót do góry |
|
 |
piotrasz
|
Wysłany: Pon Cze 03, 2013 9:17 am Temat postu: |
|
|
Bardzo efektowny!
Jakim programem i na jakim sprzęcie został zrobiony? Pytam, bo sam czasem bawię się w takie rzeczy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ceramist

|
Wysłany: Pon Cze 03, 2013 4:27 pm Temat postu: |
|
|
Nie wiem, to mój kolega Gaizka z Hiszmapnii zrobił. Mówił, że korzysta z kilku programów. Będzie na kongresie więc możesz spytać osobiście  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kilden
|
Wysłany: Pon Cze 03, 2013 10:06 pm Temat postu: |
|
|
Piotrasz
Też obejdzeniałem VIDEO PLIK Gaizka z Hiszmapnii i podobnie jak Ty jestem pod wrażeniem.
Zapowiada się bardzo ciekawy kongres cyt. " skierowany do profesjonalistów " |
|
Powrót do góry |
|
 |
ceramist

|
Wysłany: Wto Cze 04, 2013 1:31 pm Temat postu: |
|
|
BĘDZIE SIĘ ZIAŁO!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
kilden
|
Wysłany: Wto Cze 04, 2013 9:27 pm Temat postu: |
|
|
SIE WIE !
... ooszywista oszywitość |
|
Powrót do góry |
|
 |
ceramist

|
Wysłany: Pią Paź 18, 2013 7:18 pm Temat postu: relacja filmowa!! |
|
|
Relacja filmowa z kongresu Ceramists2013.
Działo się
https://vimeo.com/77158993 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|