|
Forum dyskusyjne ZGRYZ Serwis techników dentystycznych i protetyków
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kilden
|
Wysłany: Pon Maj 13, 2013 10:24 pm Temat postu: |
|
|
Obserwator !
Jak byśmy tak razem pojechali (technik-technik),to rozpatrzą to indywidualnie...
... a wiesz co to może oznaczać ?
Wszystko mamy za darmochę !
- spanko
- żarcie
- napitki
- panienki
.. no i prezenty (gratisiki) na koniec kongresu i certyfikaty
Co Ty na to ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
piotrasz
|
Wysłany: Wto Maj 14, 2013 9:36 am Temat postu: |
|
|
Kilden,
Nie rozpędzaj się tak...
Przecież napisano jasno i wyraźnie, do kogo firma najbardziej chce dotrzeć. I to ONI - WYBRAŃCY jako pierwsi mogą mieć cokolwiek "za darmo" (czytaj: "później za to zapłacą"). Z "braku laku" i w sytuacji sporej ilości wolnych miejsc, można je w ostateczności zapełnić technikami. Ponieważ do końca nie wiadomo ilu WYBRAŃCÓW zgłosi chęć udziału w kongresie, dlatego należy pozostawić w niepewności (czyli inaczej w "rozpatrzeniu indywidualnym") konfigurację typu TECHNIK-TECHNIK... |
|
Powrót do góry |
|
 |
obserwator

|
Wysłany: Wto Maj 14, 2013 10:47 am Temat postu: |
|
|
Kilden Królu Złoty nie ma problemu jedziemy,zabierzemy jeszcze kilku znajomych techników mniej lub bardziej znajomych zawsze możemy się poznać ,nie koniecznie w Serocku gdzie po czerwonych dywanach będą chadzali "lekarze" a tam gdzie zabraknie czerwonej wykładziny przedstawiciele Marrodentu będą rzucać płatki kwiatów żeby wybrańcy mieli miękko pod stopami i czuli się wyróżnieni (czyt: wypróżnieni)
Kilden jestem za tym co napisałeś a te panienki przekonały mnie ostatecznie.Tylko żeby nie były z branży zębowej,mogą być z oralnej  |
|
Powrót do góry |
|
 |
miczman Site Admin

|
Wysłany: Wto Maj 14, 2013 3:38 pm Temat postu: |
|
|
moglibyście już przestać.....??!
swoim ględzeniem zrażacie tabuny niedoszłych reklamodawców i przez to nie mogę odnieść pożądanego sukcesu komercyjnego i stać się zamożnym człowiekiem a tym samym ostatecznie wypiąć się na zęby, szeroko pojęte...
m. _________________ www.zgryz.com - forum techników, kontakt w sprawie reklamy oraz administracji: zgryz@zgryz.com
ZGRYZ jest już na Facebook. Też.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kilden
|
Wysłany: Wto Maj 14, 2013 11:18 pm Temat postu: |
|
|
No dobraaaaa !
Przestaję ględzić(mówię za siebie) i wsadzam "mordę w kubeł" informując jednocześnie ,że firmy protetyczne działające na naszym rynku - to najwspanialsze i najbardziej przyjazne technikom dentystycznym firmy.
Profesjonalne,miłe i życzliwe.
Pamiętam jak kiedyś kupiłem od jednej z nich piec do porc. za 18 tysiaków, to dorzucili mi gratis kubek i ręcznik.
Do dziś, pijąc kawę z rana z rozrzewnieniem wspominam tą firmę patrząc na logo na kubku.
Ręcznik padł już jakiś czas temu, ale zawsze będę go pamiętał - też miał logo.
Miczman
... nie lękaj się
Z Obserwatorem ,Piotraszem,Zębatką i Adamas przyciągniemy Ci reklamodawców jakich tylko będziesz chciał, łącznie z Microsoftem
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
adamas

|
Wysłany: Czw Maj 16, 2013 1:58 pm Temat postu: |
|
|
...................oooooooooczywiście  |
|
Powrót do góry |
|
 |
miczman Site Admin

|
Wysłany: Sro Maj 29, 2013 11:25 am Temat postu: |
|
|
no, dobra ...pożartowaliśmy.
kongres się chyba odbył. znajdzie się ktoś ,kto raczy się podzielić w kilku słowach swoimi wrażeniami? może są sprawy za które trzeba pochwalić lub przeciwnie- ostrzec innych przed wtopą. zachęcam do ruszenia tyłka i klawiatury, wszyscy narzekamy jak to technicy są do dupy, nie dawajmy potwierdzenia tej teorii i wymieniajmy się informacjami.
micz. _________________ www.zgryz.com - forum techników, kontakt w sprawie reklamy oraz administracji: zgryz@zgryz.com
ZGRYZ jest już na Facebook. Też.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
yarom
|
Wysłany: Wto Cze 25, 2013 11:54 am Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich serdecznie!!
Mam przeczucie że firma MARODENT poleciała właśnie w tym kierunku o jaki pisali nasi koledzy czyli lekarz który ma swojego technika... przeglądając ich ofertę typu "kup coś, telefon gratis" itp
To nie na mają kieszeń nawet pracując (bez ściemy) poza granicą RP, ale w obrębie UE (AT)
Jeszcze raz pozdrawiam! i wielki szacunek dla miczmana!
[/b] |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|