|
ZGRYZ Nowoczesna protetyka stomatologiczna
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kilden
|
Wysłany: Sob Gru 20, 2008 12:40 am Temat postu: Jak tu cichutko przed Świętami! |
|
|
- cisza , nikt prawie nie pisze!
- ciekawe dlaczego?
Wszystkim życzę ... SPOKOJNYCH ŚWIĄT |
|
Powrót do góry |
|
 |
gadatus

|
Wysłany: Sob Gru 20, 2008 7:24 am Temat postu: |
|
|
A JA JUŻ MAM WOLNE!!!! Wczoraj skóńczyłam,tak jak zaplanowałam. .Pozostało jeszcze tylko odgruzowanie pracowni,wypucowanie chałupki,prezenty,uszka do barszczu,aranżacja piernika staropolskiego i będę mogła rozkoszować się klimatem świąt.
A dla wszystkich twardzieli,którzy planują przedświateczna atmosferę wchłaniac z radioodorników zajęci wykańczaniem przedświatecznych zleceń do ostatniej chwili,życzę duzo sił,hartu ducha i samozaparcia.No i jak najmniej złośliwości losu,który własnie teraz lubi podrzucać najwięcej protetycznych niespodzianek Powodzenia.
Za 4 dni WIGILIA.Nie przegapcie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jajarek

|
Wysłany: Sob Gru 20, 2008 3:52 pm Temat postu: |
|
|
Wszystkim " urobionym " i tym już odpoczywającym życzę spokojnych świąt..  _________________ Człowiek z czasem nie mądrzeje, tylko staje się ostrożniejszy.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
gadatus

|
Wysłany: Sob Gru 20, 2008 4:12 pm Temat postu: |
|
|
Jajarku,obawiam się,że mimo ,iż już oddałam wszystkie prace,na odpoczywanie niepredko przyjdzie pora .Od paru lat obiecywałam sobie,że następnym razem nie będę w pracowni do ostatniej chwili,no i w końcu sie udało. ,ale kosztem dodatkowych "nocek" nad ząbkami . Mam nadzieję,że i innym uda się skończyć choc troszkę wcześniej.Powodzenia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ceram
|
Wysłany: Sob Gru 20, 2008 5:08 pm Temat postu: |
|
|
Witam. Właśnie siedzę i popijam piwerko . WOLNE do 5-go . Parę bukietów (wycisków) do odebrania w "I dzień świąt" ale to nie mój problem ja nie pracuję -hurra!!!- Gadatus, to tak jak Tobie, w końcu się udało. Terminy na 07.01.O9 . Labor ogarnięty, odgruzowany , śmieci wyrzucone. Jak będzie mi się nudzić to może wykonam jakąś inwentaryzację...może jakiś PIT i zakończę rok w świąteczno-sylwestrowym nastroju. Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Darek D.
|
Wysłany: Sob Gru 20, 2008 7:32 pm Temat postu: |
|
|
Witam.
Jeszcze w poniedziałek kilka drobnostek skończę i koniec. W tym roku mi sie udało i w wigilię nic już nie muszę rozwozić.
Zdrowych i spokojnych świąt życzę  |
|
Powrót do góry |
|
 |
gadatus

|
Wysłany: Sob Gru 20, 2008 8:50 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Darku na forum  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Adler

|
Wysłany: Nie Gru 21, 2008 12:04 am Temat postu: juź święta |
|
|
Zdrowych szczęśliwych spokojnych ,radosnych świąt.
Oraz szczęśliwego nowego roku
Dla wszystkich forumowiczów
przesyła . Adler.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
mmichal

|
Wysłany: Nie Gru 21, 2008 1:08 am Temat postu: |
|
|
Normalnosci dla Was wszystkich...
Optymizmu,wyrozumialosci,tolerancji dla innosci i kupe,ale zadowolenia .
Sciskam Was swiatecznie |
|
Powrót do góry |
|
 |
Martin
|
Wysłany: Nie Gru 21, 2008 12:42 pm Temat postu: |
|
|
A ja w poniedziałek finiszuję i KONIEC, aż do stycznia, może faktycznie jakieś odgruzowanie pracowni ale jak sobie o tym pomyślę to już mi się niechce.
Forumowiczom życzę wiele satysfakcji i pięknych prac za godziwą kasę.
WESOŁYCH ŚWIĄT  |
|
Powrót do góry |
|
 |
gosia33
|
Wysłany: Nie Gru 21, 2008 5:36 pm Temat postu: |
|
|
wszystkiego dobrego, pięknych prezentów pod choinką, zadowolenia z pracy.......i co za tym idzie dużo pieniążków w NOWYM ROKU- życzę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
fasola

|
Wysłany: Nie Gru 21, 2008 5:48 pm Temat postu: |
|
|
Szczęścia, co radość daje,
Miłości, co niesie pokój,
Zdrowia, co rodzi wytrwałość,
Wiary, co nadzieję prowadzi,
dni wypełnionych do końca,
nowych wschodów słońca
i niech więcej takich rzeczy
Nowy Rok Wam użyczy
Ps. Pierniczki już się upiekły    |
|
Powrót do góry |
|
 |
pawson
|
Wysłany: Nie Gru 21, 2008 6:35 pm Temat postu: |
|
|
Proszę jak się topik pozytywnie przekształcił
Zdrówka wszystkim, a resztę niechaj sobie każdy dopowie Wesołych Świąt
u mnie akcja pieróg08` zakończona sukcesem lepiłem od rana a żonkę wysłałem w miasto żeby mi nie przeszkadzała |
|
Powrót do góry |
|
 |
gadatus

|
Wysłany: Nie Gru 21, 2008 7:46 pm Temat postu: |
|
|
Pawson,a masz jakis patent na to lepienie?Bo ja zaraz zaczynam uszka lepic i troche mnie to przeraża  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ceram
|
Wysłany: Nie Gru 21, 2008 7:55 pm Temat postu: |
|
|
To ja też się dołączę do życzeń . Zdrowych wesołych , i pełnych miłości.
Szczęśliwego Nowego Roku.
PS. Odn. miłości...to dzisiaj chyba Dzień Orgazmu???
PS2. Gadatus. Uszka lepi się z kwadracika ciasta w zależności jakie chcesz. Kładziesz farsz na środek , zaginasz po przekątnejzalepiasz tworząc trójkącik potem rogi przy dłuższej podstawie(trójkąta) zawijasz do góry zalepiając w kółeczko, a pozostały rożek zawijasz na dół/ pod spód uszka . powodzenia i smacznego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|